Elektrisk beadspinner för seed beads, CE märkt

  • 449 kr
  • 399 kr
I lager.
Dela

Oavsett om du gör ett pärlhalsband, ett armband eller strängar av små pärlor så funkar denna spinner perfekt. Beadsmith Spin & String, Power Spinner är ett snabbt och effektivt sätt att stränga pärlor på minimal tid. Spinnhjulet används med en nål som har en J-krok i änden. Det snurrande hjulet är lätt och roligt att använda. 

Innan du börjar, se till att du arbetar på en plan yta. 
Mät tråden så att den är 30cm längre än längden på de pärlorna du behöver till ditt hantverk. 
Trä nålen och knyt änden, eller låt den sitta fast vid trådrullen. 

Häll dina seed beads i koppen, fyll ungefär halvvägs.

Vänd strömbrytaren på sidan av basen för att snurra koppen åt båda hållen, perfekt för både höger- och vänsterhänta pärlare. Motorn snurrar med jämn hastighet. 

Använd din hand för att placera den böjda änden horisontellt med pärlorna nära (men inte vidröra) den yttre väggen på den högra sidan av koppen.

Pärlorna kommer att föras på nålen. När du har några cm av pärlor på nålen, ta försiktigt upp den böjda änden och tryck sedan ner pärlorna på tråden. Upprepa hela processen med att snurra och snöra tills du har nått önskad längd på pärlorna. 

Genom att använda de tre medföljande skålarna kan du byta skålar och inte pärlor när du byter färg, form eller stil. En utmärkt tidsbesparing! TIPS: Om du tycker det är svårt, försök experimentera med olika nålpositioner och snurrriktningar för att hitta en kombination som är mest bekväm och effektiv för dig. 

För att detta verktyg ska vara effektivt finns det en  vass spets. Använd med försiktighet. Rekommenderas inte för barn under 15 år.

CE-märkt. Batteridriven.