Sträng Frostad naturlig vit jade, 6mm (63st)

  • 59 kr
I lager.
Dela

Sträng med naturlig Frostad vit jade. 6mm och hålet är 1mm. Ca 63st pärlor. 

Jade är en fängslande kristall uppskattad för sin lockande skönhet och djupa kulturella rötter, särskilt i den kinesiska kulturen, där den symboliserar renhet, visdom och lugn. Utöver dess visuella dragningskraft anses jade vara en kraftfull sten med flera fördelaktiga egenskaper:

1. **Emotionell balans**: Jade är känt för sin lugnande energi, som hjälper till att lindra ångest och främja emotionell stabilitet. Det uppmuntrar frigörandet av negativa tankar och känslor, vilket stöder en känsla av frid och lugn.

2. **Fysisk läkning**: Traditionellt tros jade ha fysiska läkande egenskaper som kan hjälpa till med avgiftning och njurarnas allmänna hälsa. Många kulturer använder det för att främja harmoni i kroppen och förbättra flödet av vital energi.

3. **Lycka och välstånd**: I många kulturer anses jade vara en symbol för lycka, rikedom och överflöd. Den förvaras ofta i hemmen eller bärs som en talisman för att locka till sig välstånd och positiv förmögenhet.

4. **Andlig tillväxt**: Jade tros öka andlig medvetenhet och personlig tillväxt. Det uppmuntrar till självreflektion, hjälper individer att få kontakt med sitt inre och utveckla en djupare förståelse för sitt livssyfte.

5. **Skydd**: Denna kristall betraktas också som en skyddande amulett som skyddar mot negativ energi och skadlig påverkan. Det tros skapa en skyddande barriär runt bäraren.

6. **Relationer**: Jade förknippas med att vårda och attrahera kärleksfulla energier. Det används ofta för att stärka relationer, främja harmoni mellan partners och inspirera medkänsla och förståelse.

Sammantaget är jade mycket mer än en vacker kristall; det är en kraftfull allierad för känslomässigt, fysiskt och andligt välbefinnande. Dess rika historia och betydelse gör den till en omhuldad sten för många, som uppmuntrar balans, helande och välstånd i livet.