Sträng naturlig citron jade, 6-6,5mm (63st)

  • 59 kr
I lager.
Dela

Sträng med naturlig citron jade. 6-6,5mm och hålet är 1mm. Ca 63st pärlor. 

Citronjade, en levande gulgrön variant av jade, kombinerar jadens klassiska kvaliteter med sina egna distinkta egenskaper. Denna förtjusande sten förknippas ofta med positivitet och upplyftande energier, vilket gör den till ett underbart tillskott till alla samlingar. Här är några av fördelarna och egenskaperna som tillskrivs citronjade:

1. **Glädje och positivitet**: Citronjade förknippas ofta med lycka och positivitet. Dess ljusa färg tros utstråla glad energi, hjälpa till att lyfta stämningen och ge en känsla av glädje till bäraren eller de i närheten.

2. **Emotionell helande**: Denna sten tros främja känslomässig balans och stabilitet. Citronjade kan hjälpa till att övervinna känslor av ångest och stress, uppmuntra en känsla av lugn och inre frid.

3. **Kreativitet och inspiration**: Citronjade tros stimulera kreativitet och förbättra självuttryck. Det inspirerar till nya idéer och motiverar individer att utforska sin kreativa potential, vilket gör det till en fantastisk sten för konstnärer eller alla som vill förnya sig.

4. **Manifestation av mål**: I samband med överflöd och välstånd anses citronjade vara användbart för att manifestera avsikter och uppnå mål. Dess energi tros locka till sig möjligheter och gynnsamma omständigheter.

5. **Fysiskt välbefinnande**: Citronjade anses också ha fysiska helande egenskaper. Det sägs förbättra avgiftningsprocesser i kroppen och stödja allmänt välbefinnande, särskilt relaterat till matsmältningssystemet.

6. **Andlig tillväxt**: Precis som andra typer av jade anses citronjade vara en skyddande och vårdande sten. Det uppmuntrar självupptäckt och andlig tillväxt samtidigt som det främjar en anslutning till ens inre.

7. **Relationer**: Denna sten är också känd för att förbättra relationer genom att främja förståelse, medkänsla och harmoni bland individer. Det tros uppmuntra öppen kommunikation och fördjupa kontakter med andra.

Sammanfattningsvis är citronjade inte bara visuellt tilltalande med sin soliga färg, utan det har också en mängd fördelaktiga egenskaper som främjar glädje, kreativitet, överflöd och känslomässig läkning. Det fungerar som en underbar följeslagare för dem som vill förbättra sitt välbefinnande och positiva syn på livet.