Sträng med äkta frostad black silk stone, 6mm (62st)

  • 59 kr
I lager.
Dela

Sträng med äkta black silk stone/netstone, Frostad, 6mm. Hålet är 1mm och ca 62st på strängen. 

Black silkstone/netstone även känd som Svart sidensten, svart jade eller svart serpentin. Denna sten uppskattas inte bara för sin skönhet utan också för sina olika metafysiska egenskaper. Här är några fördelar och kvaliteter som tillskrivs:

1. **Jordning och stabilisering**: Den är känd för sina jordningsegenskaper. Det hjälper individer att känna sig mer anslutna till jorden, vilket ger stabilitet under tider av stress eller osäkerhet. Denna egenskap gör det särskilt fördelaktigt för dem som vill balansera sina känslor och energi.

2. **Skydd från negativitet**: Ofta betraktad som en skyddande sten, tros svart sidensten skydda bäraren från negativa energier, psykiska attacker och skadliga influenser. Det skapar en skyddande barriär runt auran, vilket främjar en känsla av säkerhet och trygghet.

3. **Känslomässigt helande**: Denna sten tros hjälpa till med känslomässig helande genom att främja självacceptans och hjälpa till att släppa känslor av ilska, svartsjuka eller förbittring. Det uppmuntrar individer att konfrontera och bearbeta sina känslor, vilket leder till personlig tillväxt och helande.

4. **Förbättring av intuition**: Svart sidensten förknippas ofta med det tredje ögats chakra, vilket förbättrar intuitionen och psykiska förmågor. Det kan ge klarhet i beslutsfattande och hjälpa individer att lita på sina instinkter och inre visdom.

5. **Lugnande energi**: Den lugnande energin från svart sidensten kan hjälpa till att lindra ångest och stress. Dess lugnande egenskaper gör den till ett utmärkt verktyg för meditation och avslappning, vilket främjar ett lugnt sinnestillstånd.

6. **Uppmuntran av självdisciplin**: Denna sten tros främja självdisciplin och beslutsamhet, vilket hjälper individer att hålla fokus på sina mål. Det kan vara fördelaktigt för dem som söker motivation och uthållighet i sina sysselsättningar.

7. **Stöd i transformation**: Som en sten förknippad med transformation och förändring, uppmuntrar svart sidensten individer att omfamna nya början och personlig utveckling. Det hjälper till att underlätta övergångar genom att ge komfort och stöd under utmanande tider.

8. **Fysiskt välbefinnande**: Vissa utövare tror att svart sidensten kan främja fysisk läkning, särskilt relaterat till cirkulations- och andningssystemet. Det kan stödja övergripande vitalitet och välbefinnande.

Sammantaget är svart sidensten en kraftfull och mångsidig kristall som förbättrar jordning, skydd och känslomässig läkning. Oavsett om den används i meditation, som smycken eller placeras i personliga utrymmen, kan dess unika energi hjälpa individer att navigera i utmaningar och främja en känsla av balans och inre frid.