Sträng, flourit, naturlig kristall, 6mm (62-67st)

  • 59 kr
I lager.
Dela

Sträng med 6mm naturlig flourit. Gradering AB. Hålet är 1mm. 61-67st pärlor på strängen.

Flourit är en vacker kristall känd för sitt fantastiska utbud av färger, som ofta uppvisar livfulla gröna, lila, blåa och gula nyanser. Mycket mer än dess estetiska tilltal, är fluorit ofta hyllad för sina metafysiska egenskaper och helande energier.

Traditionellt anses fluorit vara en sten av klarhet och fokus. Det tros förbättra mental klarhet, hjälpa till att rensa bort förvirring och kaos från sinnet. Denna egenskap gör det till ett favoritverktyg bland studenter och de som är engagerade i intensiva intellektuella sysselsättningar, eftersom det kan hjälpa till med koncentration och beslutsfattande.

I sfären av emotionell helande, tros fluorit absorbera och neutralisera negativa energier. Det främjar emotionell stabilitet och sägs hjälpa till att frigöra uppdämda känslor, främja en känsla av lugn och balans. Att hålla eller bära fluorit kan ge en skyddande sköld mot stress och ångest, vilket hjälper till att jorda och anpassa ens energier.

Ur ett andligt perspektiv är fluorit ofta kopplat till olika chakran: hjärtat, halsen och tredje ögat. Det uppmuntrar intuitiva insikter och andlig tillväxt, underlättar en djupare kontakt med ens högre jag och uppmuntrar personlig utveckling.

Sammantaget är fluorit inte bara ett vackert tillägg till alla samlingar eller smycken utan också en kraftfull allierad för dem som söker mental klarhet, känslomässig stabilitet och andlig insikt. Dess förtrollande färger återspeglar skönheten i den naturliga världen och påminner oss om vikten av balans och harmoni i våra liv.