Sträng, äkta green spot jasper, 6mm (63st)

  • 59 kr
I lager.
Dela

Sträng med äkta naturlig green spot jasper, 6mm och hålet är 0.8mm. Ca 63st pärlor på strängen. 


Green spot jasper även känd som "grönfläcks jaspis" eller "afrikansk turkos", är en vacker och unik sten som kännetecknas av sina jordnära gröna nyanser och distinkta fläckar. Denna kristall värderas inte bara för sin visuella tilltalan utan också för de olika metafysiska egenskaper den tros ha. Här är några fördelar och egenskaper den förknippas med:

1. **Känslomässig läkning**: Den anses ofta vara en vårdande sten som hjälper till att lugna känslomässiga sår och främja läkning. Det uppmuntrar medkänsla och tålamod, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som söker känslomässigt stöd och stabilitet.

2. **Jordning och stabilitet**: Denna kristall är känd för sina jordningsegenskaper. Det hjälper individer att känna sig mer anslutna till jorden och uppmuntrar stabilitet i tider av förändring eller osäkerhet. Denna kvalitet gör det särskilt fördelaktigt för dem som känner sig utspridda eller överväldigade.

3. **Stimulerande kreativitet**: Kristallen tros inspirera till kreativitet och uppmuntra innovativt tänkande. Det öppnar sinnet för nya idéer och perspektiv, vilket gör det till en utmärkt följeslagare för konstnärer, författare och alla som är ute efter kreativa uttryck.

4. **Fysiskt välbefinnande**: Vissa utövare tror att jaspis med gröna fläckar kan främja fysisk läkning genom att stärka immunförsvaret och hjälpa till med avgiftningsprocessen. Det tros stödja övergripande hälsa och vitalitet.

5. **Första relationer**: Denna sten är förknippad med att förbättra relationer och främja harmoni bland dina nära. Det uppmuntrar öppen kommunikation och förståelse, vilket gör det fördelaktigt i både personliga och professionella relationer.

6. **Uppmuntran och motivation**: Den tros ge uppmuntran och motivation för att nå mål eller övervinna utmaningar. Dess energigivande egenskaper kan hjälpa till att öka självförtroendet och inspirera individer att vidta åtgärder för att uppfylla sina ambitioner.

7. **Anslutning till naturen**: De jordnära tonern främjar en djup koppling till naturen och påminner individer om skönheten och balansen som finns i naturen. Denna anslutning kan främja en känsla av frid och tillfredsställelse.

8. **Andlig tillväxt**: Samtidigt som den ger en känsla av jordning, uppmuntrar den också andlig tillväxt och självupptäckt. Det främjar en medvetenhet om de lärdomar och visdom man fått genom livserfarenheter.

Sammantaget är green spot jasper en mångsidig och närande kristall som erbjuder en balans mellan känslomässigt stöd, jordad energi och kreativ inspiration. Oavsett om den används i meditation, bärs som smycke eller placeras i personliga utrymmen, kan denna sten förbättra välbefinnandet och uppmuntra en djupare koppling till sig själv och världen runt.